lørdag den 16. februar 2013

Cute as a cupcake - sweet as icing


Jeg fik de sødeste cupcake-skeer i julegave af min faster, så nu bliver alle cupcakes serveret med disse.
Denne cupcake er lavet på opskriften til daimkage, som er en af mine absolut ynglingskager!

Dej
200 g mørk smeltechokolade 
1½ dl mælk 
50 g farin 
1 tsk. vanillesukker 
100 g smør 
150 g sukker 
3 æg 
150 g hvedemel 
1 tsk. bagepulver 

Glasur
150 g flormelis
3 spsk. smeltet smør
1 tsk. vanillesukker
2 spsk. stærk kold kaffe

Pynt
2 stk. dobbeltdaim

Mælk og chokolade smeltes i en gryde, bland derefter farin og vaniljesukker i og lad blandingen køle lidt af. Rør smør og sukker lyst, tilsæt 1 æg ad gangen og rør godt. Bland mel og bagepulver og rør den i dejen.
Fyld formene ca. 2/3 op og bages ved 200 grader i ca. 15 minutter. 

Lad kagerne køle af.

Rør ingredienserne sammen til glasuren og smør den på kagerne. 
Hak daim og drys ud over. 

Opbevar kagerne i køleskabet til de skal spises. 

God fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar